akademiet nyheder faq undervisere kontakt


Stemmeakademiet tilbyder unikke stemmepædagogiske RST (Ressource Stemme Træning) kurser, der giver dig en stærk personlig stemmemæssig udvikling. Vi ved du har enorme ressourcer og dette kursus vil vise dig vejen til dem. Gennem fysisk evne, mental vilje og tekniske færdigheder vil dine stemme ressourcer blive tilgængelige og komme til udtryk, når du har brug for det. Kurserne vil øge din fysiske forståelse for din egen stemme.
KURSER KØBENHAVN
KURSER AARHUS
RST - Ressource Stemme Træning

Bogen RST er en helt ny og unik metodik til stemmetræning udviklet af sang- og talepædagog Hans Toft-Olsen. Bogen introducerer den banebrydende model "ÆBLET" som visualiserer alle stemmens klangfarver i et nyudviklet materiale der giver dig musikalsk overblik og indsigt på en pædagogisk måde. RST hjælper dig ind til kernen af din unikke stemme.

Bogens tilblivelse er støttet af Statens Kunstråd og anbefales til tale- og sangundervisning på Konservatorier, MGK, Musikskoler, Højskoler, Folkeskolen mv. Bogens mange øvelser finder du også som video og audio i RST online biblioteket.

P Æ D A G O G I S K   S T E M M E B R U G S L Æ R E
R Y T M I S K   S A N G   O G   T A L E